Bassischool reeshof

Basisschool reeshof is nu open!

Woon jij in Reeshof of in de buurt ervan dan is dit ideaal. Heb jij kleine kinderen en ben je opzoek naar een basisschool? Basisschool Reeshof is de plek voor jullie kinderen. Als je uit een ander dorp of stad komt ben je natuurlijk ook welkom. Dit is een super leuke plek voor de kinderen.

Basisschool

Ieder kind wordt gezien

Deze school hecht het meeste waarden aan de kleinschaligheid. Dat heeft veel voordelen voor de kinderen. De kinderen worden opgesplitst in 2 groepen en daarom zijn er kleinere groepen. Hierdoor wordt er gewerkt in korte lijnen en is de aandacht beter voor de kinderen. Elk kind krijgt goede persoonlijke begeleiding en veel extra aandacht. Elk kind krijgt onderwijs op het niveau van het kind zelf. Elk kind wordt gezien en dat is ook fijn als ouder.

Kinderen

Modern

Het is geen normale basisschool. Basisschool Reeshof is een erg moderne school. Ieder kind krijgt een chromebook. Met deze apparaten kunnen ze goed opdrachten maken en krijgen ze gelijk te maken met de digitale wereld. Alle leeftijden zitten door elkaar en de school is modern hierdoor is het anders dan een normale school. Maar het hele leven zitten je met andere leeftijdsgroepen en nu krijg je snel een goede blik op de digitale wereld.