Rapporten op een leuke manier presenteren? Voorzie ze van mooie rapportmappen

rapportmappen

Zowel voor een onderwijsinstelling, zoals een basisschool of een middelbare school, als voor de leerlingen zelf is het uitreiken van rapporten altijd weer een spannende en ook heuglijke aangelegenheid. Dergelijke rapporten zijn belangrijke documenten. In de eerste plaats natuurlijk voor het heden, want dit rapport vertelt hoe de leerling de afgelopen tijd heeft gepresteerd, waar het goed is gegaan en waar nog mogelijkheden op verbetering liggen. Voor later vormen deze rapporten echter ook waardevolle spullen om herinneringen mee op te halen. Het kan buitengewoon verhelderend, verfrissend of zelfs ronduit geinig zijn om jaren na dato nog eens te lezen wat er vele jaren geleden over je werd geschreven. Uiteraard moet je je rapport dan wel goed en netjes kunnen bewaren. Om als onderwijsinstelling zijnde mensen die kans te bieden is het zaak zorg te dragen voor goede rapport mappen. Lees hieronder welke eigenschappen je van zo’n rapportmap mag verwachten.

rapport

Wat mag je van een kwalitatief goede rapportmap zoal verwachten?

Als je op zoek bent naar mooie rapport mappen om je rapporten in te overhandigen, probeer dan mappen te vinden met (onder meer) de volgende eigenschappen:

• De mappen zijn zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant voorzien van bedrukking.
  • De genoemde bedrukking is in full colour uitgevoerd.
  • De mappen zijn gemaakt van een fraai maar stevig materiaal. Karton is hier meestal bij uitstek voor geschikt.
  • Zowel de binnen- als de buitenzijde is gelamineerd.