Waar kunt u voor een goede prijs een vergaderruimte in Utrecht vinden?

Ik heb sinds vorig jaar, na zolang ideeën verzamelen en opschrijven, eindelijk mijn eigen bedrijf geopend. Ik heb het bedrijf samen opgestart met mijn zus, een website geopend met alles erop en eraan. Nu zoeken we natuurlijk nog een ruimte om te kunnen vergaderen. Aangezien onze winkel gevestigd is in Utrecht willen wij ook graag een vergaderruimte in Utrecht. Omdat ons bedrijf zo hard is gegroeid moesten we ons vorige vergaderruimte opzeggen omdat deze niet genoeg ruimte had voor al onze collega’s en het pand niet aan al onze eisen voldeed maar we hadden het hard nodig op dat moment. Daarbij hebben we ook aansluitingen nodig voor onze computers. Ik had vorige week eindelijk een bedrijfsruimte gevonden maar die voldeed ook niet aan alle eisen die we hebben. Mijn zus en ik gingen weer op zoektocht, en uiteindelijk kwamen we terecht op deze site. Het voldoet aan alle eisen die we hebben: geïnstalleerde laptops, 25 werkplekken voor al onze collega’s, een gratis whiteboard en een HD-beamer, en gratis drankjes. Beter dan dat kan het niet worden denkt u dan maar toch wel want het is ook nog eens super betaalbaar. De vergaderruimte in Utrecht is ook nog goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en het heeft een gratis ruime parkeerruimte. Op de site staan ook nog twee plattegronden om het ons nog duidelijker te maken hoe de lokalen en de vergaderruimte in Utrecht ingedeeld zijn. Ik heb met mijn team ook lekker kunnen lunchen en in de avond kunnen dineren in het inpandige restaurant. Er is een heerlijke loungeruimte waar u zich even kunt verstoppen tijdens de pauze, een plek waar ik van plan ben om vaker naartoe te gaan. Wij als bedrijf gebruiken om de week de vergaderruimte in Utrecht en om de 2 weken een training, om de collega’s altijd up to date te houden. Ze beschikken over een speciale trainingsruimte, en je betaalt niet per ruimte maar per collega wat ook handig is als niet alle collega’s kunnen komen. Al mijn collega’s zijn super enthousiast en voelen zich comfortabel hier, en dat is natuurlijk het belangrijkst. Ze zijn ook heel flexibel, wilt u uw vergaderruimte in Utrecht veranderen of geen laptops aangesloten hebben kunnen ze dit altijd aanpassen voor u.

Via deze site vonden wij een goede vergaderruimte in Utrecht

Alles op de site staat goed aangegeven, zelfs plattegronden van de lokalen en de vergaderruimte in Utrecht. Het is ook heel overzichtelijk en alles is in een rijtje opgeschreven dus uw vragen worden eigenlijk direct beantwoord. De site heeft ons gebracht wat ik nodig had en nog boven onze verwachtingen. Het is ook heel fijn dat u per collega betaalt en niet per ruimte want dat kan soms heel onhandig zijn.

Wilt u ook prettig kunnen vergaderen?

Wij zijn blij dat wij hier op de site terecht zijn gekomen omdat wij hier een geschikte ruimte konden vinden. Kortom:

  • zoekt u een vergaderruimte in Utrecht met alles erop en eraan?
  • Wilt u liever niet een te hoge prijs betalen?
  • Wilt u vergaderen in een mooie ruimte?

Dan raad ik u learnwise graag aan!  Wilt u meer informatie over de site zou ik u aanraden om even de site te bezoeken, het zal u niet teleurstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *