Wanneer kan mijn kind naar kinderopvang?

Je kan je kindje al opgeven als het een baby is bij kinderopvang Paddepoel. En ja, het zal lastig zijn om jouw kind uit handen te geven voor een eerste keer aan een vreemde. Maak het jezelf zo makkelijk mogelijk door eerst even te oefenen. Als het even kan is het aan te raden om jouw kind te brengen in de week dat je nog verlof hebt.

Je kan hem of haar dan wat later brengen ’s morgens naar kinderopvang Groningen en wat eerder ophalen. Ondertussen kan jij even jouw dingen doen en alvast wennen om niet een hele dag samen te zijn met jouw kindje. Ga wat leuks doen en geniet van de week voordat je weer keihard aan de bak moet. Het is een mooi opstapje om straks echt volle dagen zonder jouw kind te zijn. Je krijgt zo ook het vertrouwen dat jouw kind het echt wel redt zonder jou.

Begin niet koud aan de eerste ochtend waarop je opeens om een bepaalde tijd in de trein naar je werk moet zitten. En dan nog het liefst met kleding aan die er niet verfomfaait uitziet en waar geen spuugvlekken opzitten. Je gaat het meemaken, er gaat zo af en toe best wel eens wat verkeerd. Een training door jouw kind alvast in die laatste verlof week naar kinderopvang Groningen te brengen laat je zien hoe je het best in kan plannen.

Een huiselijke omgeving

Kinderopvang Paddepoel is warm en veilig ingericht. De vaste begeleiders zorgen voor een fijne sfeer. De kinderen zijn snel vertrouwd. Bij kinderopvang Groningen kunnen de baby’s in hun groepsruimte de wereld ontdekken door te spelen met knuffels en speelgoed wat geschikt is voor hun leeftijd. De peuters kunnen lekker rondrennen, fietsen, spelen met poppen, knuffels en auto’s. Dit alles gebeurt in een huiselijke omgeving waar de kinderen zich geborgen voelen.